elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Creama Xàbia millora la qualificació professional de la ciutadania

Creama Xàbia millora la qualificació professional de la ciutadania
  MÉS FOTOS
  Creama Xàbia millora la qualificació professional de la ciutadania - (foto 2)

  Creama a Xàbia ha iniciat les accions formatives d’este curs amb les que col·labora a millorar la qualificació personal de la ciutadania.

  Aquesta setmana ha arrancat el Programa Formatiu de Qualificació Bàsica d'Activitats Auxiliars de Comerç, subvencionat per la Conselleria d'Educació amb un total de 44.700 euros i que està enfocat a joves d'entre 16 a 21 anys i que no han finalitzat els seus estudis d'ensenyament secundari per problemes de desmotivació, absentisme escolar o dificultats en l'aprenentatge.

  Amb aquest curs se'ls ofereix un context d'aprenentatge diferent per a exercir-se en un formació professional concreta i que també els brinda l'oportunitat de tindre un primer contacte amb el teixit empresarial de la localitat amb la realització de la part pràctica en empreses i comerços de la localitat.

  L'alumnat va rebre ahir la visita de la regidora de Creama, Foment Econòmic i Comerç, Marta Bañuls, qui els va donar la benvinguda al curs i els va animar a aprofitar aquesta oportunitat al màxim possible, recalcant la bona experiència que ha suposat per als joves que han participat que en les anteriors edicions del programa

  Altres accions programades per Creama Xàbia pròximament són els cursos per a l'obtenció de carnets professionals com els de manipuladors de productes fitosanitaris, manipuladors d'aliments, tractaments d'aigües i operadors de carretons elevadors.

  També al novembre arrancarà una nova edició dels cursos d'idiomes impartits per residents estrangers de Xàbia i que ofereix anglés, francés i alemany).

  Pujar