10 de desembre de 2019 10/12/19

El comerç de Duanes de Xàbia reforça el número de wc’s portàtils durant les festes i apel·la al civisme

El comerç de Duanes de Xàbia reforça el número de wc’s portàtils durant les festes i apel·la al civisme - (foto 1)

  L'associació de comerciants i empresaris de Duanes de la Mar de Xàbia impulsa una campanya per a fomentar el comportament cívic durant les festes. El col·lectiu ha decidit reforçar amb sis wc’s portàtils la xarxa d'aquests serveis que la Comissió de Festes del Loreto instal·la durant cada acte programat, especialment els dies de baret i bous a la mar.

  Es col·locaran en la plaça Comare Maruja Varó, encreuament del carrer Crist del mar amb FrayJaime Ibáñez i al carrer Pere IV a partir d'aquest dissabte 31 d'agost i fins al diumenge 8 de setembre.

  La iniciativa s'ha dut a terme en coordinació amb la regidora de comerç i del barri de Duanes, Marta Bañuls, que ha aplaudit la implicació del comerç en un objectiu que beneficia a tots, com és tindre un poble net, respectuós i amb bona imatge.

  Tant Bañuls com l'associació esperen que els ciutadans facen un bon ús d'aquests serveis i es mentalitzen que les festes populars no són una excusa per a embrutar els espais públics i tindre conductes -sancionades per l'ordenança de convivència- com orinar als carrers o portals, que, a més de desgastar més ràpidament els elements urbans, aporten un alt nivell d'insalubritat al veïnat.

  ocultar
  El comerç de Duanes de Xàbia reforça el número de wc’s portàtils durant les festes i apel·la al civisme
  Pujar