28 d’octubre de 2020 28/10/20

Ciutadans reconeix a la Comissió de Festes de la Mare de Déu de Loreto el seu suport des del minut un en l'incendi forestal de Xàbia

Ciutadans reconeix a la Comissió de Festes de la Mare de Déu de Loreto el seu suport des del minut un en l'incendi forestal de Xàbia - (foto 1)
  • El portaveu autonòmic de Ciutadans: “Els veïns es van bolcar per a col·laborar des de la primera flama a pesar del caos que es va viure”

El portaveu autonòmic de Ciutadans, Fernando Giner, ha reconegut hui a la Comissió de Festes de la Mare de Déu de Loreto el seu entrega i dedicació en l'incendi forestal de Xàbia després de visitar la zona cremada. “En la zona zero i des del minut zero, la Comissió de Festes de la Mare de Déu del Loreto es va centrar a ajudar les brigades forestals. Van preparar tovalles humides, entrepans i van estar en tot el que la societat civil pot col·laborar amb els professionals de l'extinció d'incendis. És necessari reconéixer que els veïns es van bolcar per a col·laborar des de la primera flama a pesar del caos que es va viure”, ha dit Fernando Giner, que ha estat acompanyat pel coordinador territorial, Jorge Ibáñez, la diputada autonòmica Maria José García, i el coordinador de Ciutadans a Xàbia, Juan Carlos Generoso.

El coordinador de Ciutadans a Xàbia, Juan Carlos Generoso, s'ha sumat al reconeixement a la Comissió de Festes de la Mare de Déu de Loreto per la seua “entrega i resposta solidària” i ha traslladat “el nostre més sincer suport i solidaritat a tots els afectats pel desolador i gravíssim incendi forestal ocorregut a Xàbia en estos últims dies i el nostre agraïment a la gent de Xàbia que ha demostrat, una vegada més, que sap respondre i posar-se en peu a favor dels que han patit les devastadores conseqüències derivades dels últims incendis”.

Durant la visita a la zona cremada de l'incendi de Xàbia, el portaveu autonòmic ha dit: “La situació és desoladora. L'impacte en la naturalesa ha sigut tremend. Els veïns estan molt afectats perquè senten que s'ha cremat una part d'ells mateixos”.

Fernando Giner ha felicitat també a “tots els equips d'emergències que han aconseguit controlar els incendis de la Marina” i ha recordat que “la prevenció és clau i per a això cal mantindre la muntanya neta”. Per la seua banda, el coordinador territorial de Ciutadans, Jorge Ibáñez, ha dit: “Ciutadans treballarà intensament per a evitar nous incendis així com per a minimitzar els efectes que provoquen”.

Pujar