23 d’octubre de 2020 23/10/20

Canvi al capdavant de la regidoria de Festes a Xàbia

Canvi al capdavant de la regidoria de Festes a Xàbia - (foto 1)

  L'alcalde de Xàbia, José Chulvi, ha anunciat hui una xicoteta remodelació de les competències delegades en el seu equip de govern que es farà efectiva a partir del pròxim mes de setembre.

  Tal com ha avançat Chulvi, el regidor Antonio Miragall incorporarà a les seues delegacions les de Medi Ambient i Platges, mentre que l'edil Kika Mata assumirà Festes.

  L'alcalde ha explicat que, davant la continuïtat del govern després de les eleccions,  va optar per deixar que Miragall -que va gestionar Festes durant la passada legislatura i considerava que la seua etapa al capdavant d'aquesta regidoria havia finalitzat- al menys acabara el cicle dels festejos que ja s'havia treballat i estaven pràcticament planificats. Per això va acordar amb ell que prolongara aquesta responsabilitat fins al 8 de setembre, quan acaben les festes del Loreto.

  A partir d'eixe moment serà Kika Mata la que, a més de Serveis, Obres i Atenció al Resident, coordine les 18 festes que se celebren en el municipi i per a això es recolzarà també en la regidora Rita Berruti.

  Per part seua, Miragall suma a les seues responsabilitats les de medi ambient i platges, recursos molt vinculats a l'oferta i planificació Turística de la qual també és responsable al costat del departament de Patrimoni.

  Pujar