elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

10 anys de festes en el Portitxol de Xàbia

10 anys de festes en el Portitxol de Xàbia

  El calendari estiuenc de Xàbia continua marcat per les festes. En aquesta ocasió és la partida del Portitxol la que celebra aquest cap de setmana (10 i 11 d'agost) les seues festes populars, dos dies plens d'activitats divertides per als “portixoleros” i amics.

  Els festers celebren el que és el desé aniversari d'una festa desapareguda durant pràcticament mig segle i que es va recuperar en 2010 amb tot el seu caràcter tradicional i vocació d'impulsar la convivència entre el veïnat i amics.

  El dissabte a les 19’30 hores obrirà la programació un concert de Pep Gimeno “Botifarra” i la rondalla. Després el Grup de Danses Portitxol farà la seua tradicional cercavila de cridada a la festa amb música tradicional per la zona del mirador de la Creu i al costat del grup de dolçaines i percussió faran la dansà popular.

  A les 22’30 hores s'ha previst el sopar de germanor oberta a tots els que vulguen sumar-se i després seguirà la vetlada amb el ball amenitzat per l'orquestra Bradmis.

  El programa segueix el diumenge, que començarà a les 10 hores amb una sardinada per a esmorzar i jocs tradicionals i cucanyes per a xiquets i majors.

  Pujar