elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Woodward: “Els valencians seguim sent ciutadans de segona, però ara amb un deute de 245 milions”

Woodward: “Els valencians seguim sent ciutadans de segona, però ara amb un deute de 245 milions”

    "Els valencians seguim sent ciutadans de segona, però ara amb un deute de 245 milions d'euros". Així s'ha pronunciat el portaveu d'Economia i Hisenda de Ciutadans (Cs) en Les Corts valencianes, Tony Woodward, després que el Consell de Política Fiscal i Financera haja aprovat rebaixar el dèficit per a les Comunitats Autònomes. Per a Woodward, "augmentar el dèficit i l'endeutament no soluciona el problema derivat de l'infrafinançament, sinó que empobreix més als valencians".

    En aquest sentit, ha qualificat de "ocurrència" aquesta proposta i ha afirmat que "solament es tracta d'una fugida cap a avant". "El deute de la Comunitat Valenciana ha passat dels 37.222 milions a la fi de 2014 a 46.187 milions a la fi de 2017", ha indicat el diputat de Ciutadans, al mateix temps que ha insistit que "l'única solució és reformar el sistema de finançament autonòmic des del diàleg i la solidaritat interterritorial".

    Respecte al canvi de criteri del PSPV en la votació, ha considerat que "sembla un moviment electoral que albira una ruptura del pacte del Botànic i un possible avançament electoral a la Comunitat Valenciana" i ha lamentat que "el PSOE haja oblidat la seua promesa de canviar el model per a acabar amb la discriminació a la Comunitat Valenciana".

    Pujar