26 de novembre de 2020 26/11/20

La volta al col·le arranca amb l'arribada d'una DANA i amb avís per tempestes a Castelló

La volta al col·le arranca amb l'arribada d'una DANA i amb avís per tempestes a Castelló - (foto 1)
  • Aquest dilluns notarem un brusc descens dels termòmetres i no arribarem als 24 °C en la capital del Túria

La volta al col·le arranca aquest dilluns amb l'arribada d'una DANA i un canvi brusc del temps que ens portarà una caiguda de les temperatures i fortes pluges fins al dimecres. De fet, els intervals nuvolosos, el descens de les temperatures i l'avís nivell groc en el nord de Castelló per pluges i tempestes protagonitzaran aquest dilluns en la Comunitat Valenciana.

Segons la predicció de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), s'esperen cels coberts en els quals podrien obrir-se clars a la vesprada. En el litoral hi ha probabilitat de precipitacions que aniran avançant de nord a sud i que no es descarten a l'interior. És per això que s'ha activat un avís per risc nivell groc en el nord de Castelló per pluges i tempestes.

Quant a les temperatures mínimes, aniran descendint en la meitat nord i es mantindran sense canvis en la resta però les màximes cauran especialment a l'interior de València. A Alacant les temperatures aniran de 21 a 28 graus, a Castelló de 19 a 26 i a València de 20 i 24.

A l'interior nord de Castelló el vent bufarà del nord-oest moderat i en la resta serà variable fluix, tendint en general a component aquest fluix, amb intervals de moderat en el litoral.

Aquest brusc canvi del temps es deu a una DANA (gota freda) que se situarà entre Balears i la costa mediterrània.

Pujar