27 de setembre de 2020 27/9/20

Com viuran els partits polítics la nit electoral?

Com viuran els partits polítics la nit electoral? - (foto 1)

  La nit electoral és un dels moments de més tensió per als representants polítics, i el lloc i la companyia per a viure-la és sempre un dels factors que més tenen en compte les formacions. Aquest 28 d'abril no és diferent i amb comicis al Congrés dels Diputats i a les Corts Valencianes, així és com viuran els partits valencianes una nit decisiva per al seu futur dels pròxims quatre anys.

  En el cas dels socialistes valencians (PSPV) viuran a la nit electoral en el Mercat de Tapinería a València, podent envoltar-se a més de per membres del partit per militants de la formació. Tots ells es reuniran des de les 20 hores fins que es coneguen els resultats.

  Els seus socis de govern, Compromís ha elegit per contra viure aquesta nit electoral en la seua plaça situada en la Plaça del Pilar on des de les 19 hores es congregaran els líders del partit. A més, des de les 23 hores eixiran a la plaça per a a el ritme de la música i abrigallats per la gent que fins allí es traslladen conéixer els resultats de la campanya.

  Per part seua, la candidata popular a la Generalitat Isabel Bonig viurà la seua primera electoral envoltada del seu equip de treball i militants en la seu que el partit té en la Plaça Amèrica número 2. També en la seua seu de treball la coalició d'Unides Podem i Esquerra Unida seguiran totes les actualitzacions de la nit des de la seu de l'Estatge, situada al carrer Cadis, 63.

  En el cas del partit liderat per Toni Cantó es traslladaran fins a l'Hotel Sorolla Palace de l'Avinguda de les Corts Valències 58, des d'on realitzaran totes les valoracions que es vagen propiciant al llarg de la nit. Finalment, Vox se suma a la nit electoral amb una trobada a la Sala València de l'hotel Meliá València.

  Recorda que pots seguir el minut a minut de la jornada a través d'elperiodic.com i les nostres xarxes socials

  Pujar