elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Una vintena de grans empreses valencianes es preparen per vacunar als seus treballadors

Arxiu
Arxiu
  • Les empreses més grans de la Comunitat Valenciana arrencaran pròximament la vacunació dels seus empleats

Les empreses més grans de la Comunitat Valenciana arrencaran pròximament la vacunació dels seus empleats. Així ho ha anunciat la consellera Ana Barceló, titular de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, que ha explicat que "la vacunació es realitzarà en 20 centres sol·licitats per diferents empreses de la Comunitat Valenciana". Barceló ha relatat que qualsevol d'aquests centres "haurà d'estar autoritzat per Sanitat".

L'acord entre la Confederació Espanyola d'Organitzacions Empresarials, la CEV i la Generalitat té com a objecte facilitar la vacunació dels empleats de les firmes més importants de la Comunitat Valenciana "sense haver d'interrompre la producció empresarial en un moment en què el creixement econòmic és clau per recuperar la normalitat ", ha assenyalat Barceló.

Totes les firmes seleccionades "han de complir els procediments sanitaris que s'estan duent a terme per a la resta de la població" (motius d'exclusió a la vacunació, temps entre la primera i la segona dosi ... etc.), a més de vacunar seu personal segons la cohort que s'estableix des de Sanitat i al mateix temps que es fa a la resta de població. És a dir, vacunaran als seus treballadors en funció de la franja d'edat que estiga rebent la vacuna a la resta de la Comunitat.

Les persones que apareguen en els llistats facilitats per les empreses s'exclouran dels llistats de Sanitat (per no ser citats dues vegades) i, els que exerceixen les tasques de vacunació en les signatures, rebran formació per part de Salut Pública per a l'administració de les dosi.

Pujar