elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vinaròs rescindeix el contracte de la zona blava i deixa en l'aire el futur dels treballadors

Vinaròs rescindeix el contracte de la zona blava i deixa en l'aire el futur dels treballadors
  • Sindicats i afectats per aquesta decisió es van concentrar a les portes de l'Ajuntament durant el ple

Els treballadors de la zona blava i el pàrquing de Vinaròs viuen hores incertes sobre el seu futur més immediat. L'Ajuntament va decidir rescindir el contracte amb l'empresa adjudicatària de l'ORA i de moment no ha comunicat a aquests empleats què passarà amb ells. “No saben si se subrogaran”, lamenta Vanesa Almela, secretària general de la Confederació General del Treball. “I estem parlant de gent de col·lectius molt vulnerables”.

Per a la CGT es tracta d'una “improvisació” per part de l'Ajuntament de Vinaròs i deixa als treballadors amb “incertesa”. És més, des de la CGT denuncien l'incompliment del conveni dels treballadors per part de l'empreses, que els empleats han cobrat tard i fins i tot han hagut mesos en què no cobraven, i l'empresa no pagava a l'ajuntament.

La regidor d'Hisenda, María Cano, va explicar durant el ple alguns detalls de la nova ordenança mentre que el grup d'Independents per Vinaròs lamentava la “improvisació” de l'equip de govern.

Més contundent va ser el portaveu del PP, Juan Amat, qui va demanar explicacions a l'alcalde de perquè no va atendre les set propostes de sanció cap a l'empresa concessionària del servei que li va fer arribar al primer edil. “Portem més de sis mesos demanant explicacions”, assegura Amat, després que l'empresa haja incomplit sistemàticament des de l'inici del contracte.

Ineficacia en la gestion, Juan Amat, el contrato vencía ya lo sabían pero actual tarde y mal. La ordenanza que plantean aprobar 

Pujar