5 de desembre de 2020 5/12/20

Vinaròs registra tres nous brots de covid i preocupa el més gran amb quinze contagiats

Vinaròs registra tres nous brots de covid i preocupa el més gran amb quinze contagiats - (foto 1)
  • Nous focus que es confirmen el mateix dia en què l'ajuntament anuncia estrictes mesures per a contindre l'expansió

La Conselleria de Sanitat ha confirmat tres nous brots de coronavirus a la ciutat de Vinaròs. Són tots d'origen social i el més gran és de quinze casos; hi ha un altre de sis i un altre de tres persones contagiades.

La notícia es coneix el mateix dia en què l'Ajuntament Vinaròs ha decidit adoptar noves mesures i avançar-se a les quals pròximament pot prendre la Conselleria de Sanitat.

I és que la localitat és, juntament amb Morella, la ciutat del nord de la província més afectades per la pandèmia. Els casos acumulats a Vinaròs en els últims 14 dies són de 414,89 per 100.000 habitants.

Des que va esclatar la pandèmia, la localitat de Vinaròs ha registrat 255 casos segons les dades facilitades per la Conselleria de Sanitat, així com 1 mort.

La última actualització de les dades del COVID-19 en la Comunitat Valenciana ens deixa la defunció de 7 persones contagiades més i la detecció de 47 nous brots de Coronavirus.

Quant als nous infectats, la xifra ascendeix fins als 1.606 en les últimes 24 hores, tots ells confirmats a través de la prova PCR o del test d'antígens.

Pujar