20 de novembre de 2019 20/11/19

Vinaròs rebrà 334.000€ a través del programa AVALEM Joves Plus per a contractar veïns aturats

Vinaròs rebrà 334.000€ a través del programa AVALEM Joves Plus per a contractar veïns aturats - (foto 1)

  Vinaròs ha rebut una nova ajuda del programa AVALEM Joves Plus, impulsat per la Generalitat Valenciana, per contractar a joves en situació d'atur. En total 334.000€ distribuïts en les iniciatives anomenades EMCUJU i EMPUJU.

  Pel que fa a l'EMCUJU està adreçat per a menors de 30 anys amb qualificació, en aquest cas, la subvenció és de 170.000€, dels quals l'Ajuntament aporta 81.565€ per fer possible la posada en marxa del programa i contractar a 10 joves aturats durant el període d'un any.

  Els joves que es contracten treballaran en els diferents departaments del consistori, Medi Ambient: "Gestió de contractes de serveis i plans estratègics municipals", AVIVA: "Adequació de les versions en valencià de la presència en línia de l'Ajuntament de Vinaròs", Urbanisme: "Implementació del Programa Operatiu de Creixement Sostenible FEDER- DUSI", ADL: "Vinaròs treball", Turisme: "II Fase d’implementació del projecte Destinació Turística Intel·ligent (DTI)", Participació Ciutadana: "Vinaròs més participatiu", CRIS: "Protocol de coordinació i atenció conjunta a persones amb problemes de salut mental greu (PSMG)”, Cultura: "Anem al teatre", Contractació: "Gestió i licitació electrònica d’expedients de contractació i implementació estratègia i EDUSI" i per últim Informàtica:"Suport a la transformació digital"

  D'altra banda, l'EMPUJU està adreçat per a menors de 30 anys sense cap titulació, en aquest cas, l'Ajuntament rebrà 164.000€, amb una aportació municipal de 121.955€ per a contractar 10 joves aturats, també durant un any.

  La regidora d'Ocupació de l'Ajuntament de Vinaròs, Maria Cano, ha explicat que "aquestes ajudes són molt importants perquè permetran contractar 20 joves durant el període d'un any i sobretot els donarà l'oportunitat d'ampliar el seu currículum per tenir més opcions en el mercat laboral".

  Cano també ha destacat que "per optar aquestes ofertes laborals és imprescindible que els candidats estiguen inscrits al SERVEF com a demandants de feina i també al programa Garantia Juvenil". Per més informació sobre els perfils sol·licitats poden adreçar-se al web municipal.

   

  ocultar
  Vinaròs rebrà 334.000€ a través del programa AVALEM Joves Plus per a contractar veïns aturats
  Pujar