elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cs de Vinaròs proposa ajudes destinades a instal.lacions lleugeres i calefactors per a la hostaleria

Cs de Vinaròs proposa ajudes destinades a instal.lacions lleugeres i calefactors per a la hostaleria
  • El portaveu, Manuel Herrera, demana també "allargar el periode d'ampliació de terrases i una autorització exprés de tendals o pèrgoles"

El grup municipal de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Vinaròs ha presentat una proposta perquè el Consistori llance una línia d'ajudes urgent i extraordinària destinada a la implantació en els establiments hostalers d'instal·lacions lleugeres i calefactors exteriors. Així, el portaveu de la formació taronja, Manuel Herrera, ha subratllat que "això és una altra mesura més per a tractar de pal·liar la crisi que pateix aquest sector com a conseqüència de la Covid-19".        

En aquest sentit, el regidor ha assegurat que "amb les actuals restriccions i les recomanacions sanitàries d'estar a l'aire lliure, el servei de terrassa es fa indispensable per a la supervivència de l'hostaleria, per la qual cosa hem d'oferir-los les màximes facilitats". "Malgrat que les temperatures en la nostra zona no són molt baixes, la humitat i el fred convida a quedar-se a casa i donada la situació econòmica que travessen molts negocis no els ve bé fer una inversió per a adaptar els seus locals en l'exterior", ha afegit Herrera.

Així mateix, l'edil ha demanat que "s'autoritze de manera exprés la coberta de terrasses mitjançant la instal·lació de tendals o pèrgoles, incloent aquesta opció dins dels supòsits contemplats en el 'Tràmit excepcional d'ampliació de terrassa per Covid 19”. Igualment, que "aquesta ampliació de terrassa s'allarga tot el que dure la crisi de la Covid-19", ha afegit el regidor. 

Així doncs, el portaveu espera "el suport de tots els grups ja que es tracta de mesures que, complint tots els protocols de seguretat, únicament busquen incentivar el consum i dinamitzar l'economia de Vinaròs".

 

Pujar