18 de novembre de 2019 18/11/19

Vinaròs presenta la nova campanya de cursos i tallers Reinicia't per fomentar l'ocupació

Vinaròs presenta la nova campanya de cursos i tallers Reinicia't per fomentar l'ocupació - (foto 1)

  L'Ajuntament de Vinaròs oferirà nous cursos i jornades gratuïtes, a través de l'Estratègia Provincial d'Ocupació de la Diputació, per tal de facilitar la incorporació en el mercat laboral de les persones aturades o bé ajudar als emprenedors a posar en marxa les seves idees empresarials.

  La regidora de l'àrea, Maria Cano, ha destacat que "sobretot s'oferirà una formació adreçada a millorar les competències en matèria d'hostaleria i turisme, tenint en compte la gran importància que tenen els dos sectors a l'estiu". El primer curs serà "Anglés sector turístic" per millorar el domini de la llengua a l'hora de comunicar-se amb els estrangers, les classes es faran de l'11 al 18 de febrer amb un total de 30 hores i l'horari serà de 9:00h fins a les 14:00h. Serà imprescindible disposar del nivell A2 i les inscripcions es podran formalitzar fins al 4 de febrer.

  La segona formació "Francés sector turístic" també tindrà com a objectiu millorar les competències en el domini de la llengua, en aquest cas la francesa. El curs també tindrà una durada de 30 hores i s'impartirà del 8 al 15 de març, amb horari de matí de 9:00h a 14:00h. Les inscripcions es podran realitzar fins a l'1 de març i també serà imprescindible tenir el certificat de nivell A2.

  El tercer curs "Qualitat de servei i atenció al client en hostaleria", adreçat a millorar el tracte amb els comensals perquè puguen gaudir d'una experiència gastronòmica més gratificant, s'impartirà del 25 de març al 3 d'abril. Les inscripcions estaran obertes fins al 18 de març i l'horari serà 9:00h a 14:00h, amb un total de 40 hores. També dintre del sector de l'hostaleria s'oferirà la formació "Gestió de protocol en hostaleria i turisme" del 8 al 15 d'abril. La matricula es podrà formalitzar fins a l'1 d'abril i les classes seran de 9:00h a 14:00h, amb una durada total de 30 hores.

  Per últim també s'oferiran cursos informàtics, el primer "Alfabetització informàtica" per aprendre a dominar els ordinadors i programes bàsics, s'impartirà del 6 al 15 de maig amb una durada de 40 hores. L'horari serà de 9:00h fins a les 14:00h i les inscripcions es podran fer fins al 29 d'abril. Per acabar també hi haurà el taller "Certificat digital per a la inserció sociolaboral", en aquest cas destinat a formar els alumnes perquè aprenguen a tramitar qualsevol gestió amb l'administració des de l'ordinador. El curs tindrà una durada de 12 hores i es farà del 20 al 22 de maig de 9:30h a 13:30h, les inscripcions es podran fer fins al 13 de maig.

  La regidora Cano ha assenyalat que totes les matrícules s'han de realitzar a través d'Internet a l'adreça que apareix als flyers (bit.ly/REINICIAT), per més informació es poden adreçar a l'oficina ADL ubicada al carrer Sant Ramón.

  ocultar
  Vinaròs presenta la nova campanya de cursos i tallers Reinicia't per fomentar l'ocupació
  Pujar