elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vinaròs porta a terme un estudi de demanda en el marc del Pla Estratègic i de Màrqueting Turístic de Vinaròs

  • En breu també s’iniciarà un projecte de participació ciutadana per a que tots els vinarossencs aportin la seua opinió en aquest projecte

Amb motiu de la realització del nou Pla Estratègic i de Màrqueting Turístic de Vinaròs, durant aquestes setmanes s’està portant a terme un estudi de mercat adreçat a obtenir una acurada caracterització de la demanda turística de la ciutat.

L’estudi l’està portant a terme l’empresa encarregada del Pla Estratègic i de Màrqueting a través del mètode d’enquesta personal a turistes en els diferents espais d’afluència turística de la ciutat.

El regidor de Turisme Domènec Fontanet ha destacat que “ajudarà a establir les principals característiques dels turistes de Vinaròs per a un diagnòstic sobre el que s’establirà el nou model turístic de Vinaròs, la nova estratègia de desenvolupament i el pla d’actuacions que s’implementarà a partir de l’any 2017.

Entre d’altres, algunes de les dades que ens proporcionarà aquest estudi de la demanda turística de Vinaròs són:
+ Procedència
+ Motivació del viatge
+ Valoració turística de Vinaròs i els seus serveis i atractius
+ Forma de planificació i organització del viatge

Tot i que la major part d’aquestes enquestes es farà durant els mesos d’estiu (quan es concentra la major part de visites turístiques a Vinaròs), aquest estudi també preveu la realització d’enquestes durant setembre i octubre, per tal de copsar les característiques dels turistes d’aquesta època.

Durant el mes de setembre es farà un primer avançament dels resultats de l’estudi, que es complementarà, cap a finals d’octubre, amb la segona fase de resultats.

Paral·lelament a aquest estudi de demanda s’està desenvolupant un seguit de reunions i entrevistes amb agents locals per tal d’obtenir també la seua valoració en relació al desenvolupament de l’activitat turística. Tanmateix, en breu, s’iniciarà un procés de participació ciutadana a través de la regidoria de participació que permetrà a tots els vinarossencs i vinarossenques aportar la seua opinió en aquest projecte.

Pujar