30 de novembre de 2020 30/11/20

Vinaròs incorpora dos vehicles nous per al manteniment de les platges

Vinaròs incorpora dos vehicles nous per al manteniment de les platges - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Vinaròs incorpora dos vehicles nous per al manteniment de les platges - (foto 2)

  A Vinaròs ha començat la nova temporada de bany amb l’obertura de les platges i el manteniment rutinari de les mateixes per garantir unes condicions òptimes per als usuaris. L’empresa encarregada d’aquestes tasques, Cítrics Roquetes SL, ha incorporat dos vehicles nous per millorar el servei.

  Es tracta d’un tractor que realitzarà les feines de neteja per arrossegament de l’arena i una pala excavadora per a les tasques d’adequació de les platges, aquesta última, substituirà el vehicle que es feia servir en les campanyes anteriors.

  Cal destacar que en els dos casos es tracta de maquinàries amb una reducció d’emissions gasos contaminants d’un 80%, per tal de ser més respectuosos amb el medi ambient, a més de tenir un consum de combustible molt més eficient, amb una reducció del 5,5%.

  La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha assenyalat que “aquestes mesures s’inclouen dintre de la línia de treball de l’Equip de Govern per a reduir les emissions a l’atmosfera i fer de Vinaròs una ciutat molt més sostenible”.

  Pujar