31 d’octubre de 2020 31/10/20

Vinaròs fomentarà l'ocupació amb una nova edició del programa Reinicia't

Vinaròs fomentarà l'ocupació amb una nova edició del programa Reinicia't - (foto 1)
  • Des de la Regidoria d'Ocupació, mitjançant l'Agència de Desenvolupament Local (ADL) es continua apostant per aquest programa adreçat a millorar l'ocupabilitat de les persones aturades a través de tallers

L'Ajuntament de Vinaròs oferirà nous cursos i jornades gratuïtes, a través de l'Estratègia Provincial d'Ocupació de la Diputació, per tal de facilitar la incorporació en el mercat laboral de les persones aturades o bé ajudar els emprenedors a posar en marxa les seves idees empresarials.

La regidora de l'àrea, Maria Cano, ha destacat que "l'objectiu principal és potenciar l’autonomia de les persones amb accions de formació, oferint les competències bàsiques per al procés de recerca d’ocupació, millorar la seua ocupabilitat i fomentar la inserció laboral i l’ocupació a través de les Noves Tecnologies de la Informació i Comunicació".

Per tal d'aconseguir aquests objectius s'han programat tres cursos per als mesos d'abril, maig i juny dintre de la iniciativa Reinicia't de l'Agència de Desenvolupament Local. El primer taller serà d'Alfabetització informàtica amb una durada de 20h, des de l'1 fins al 7 d'abril. Les inscripcions es podran realitzar fins al 23 de març. El segon curs serà Gestió i organització de magatzem de 40 hores del 6 al 15 de maig, en aquest cas, les inscripcions es podran realitzar fins al 24 d'abril. Per últim, el tercer taller serà Coaching per al teu desenvolupament personal i professional amb una durada de 40 hores, la formació serà tots els dilluns del 27 d'abril al 29 de juny i les inscripcions es poden fer fins al 16 d'abril.

La regidora Cano ha assenyalat que totes les matrícules s'han de realitzar a través d'Internet a l'adreça que apareix als flyers (bit.ly/REINICIAT). Per més informació es poden adreçar a l'oficina ADL ubicada al carrer Sant Ramón o també consultar la pàgina http://adl.vinaros.es.

Pujar