elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vinaròs disposarà d'un nou aparcament públic amb més de 450 places davant l'Hospital Comarcal

Vinaròs disposarà d'un nou aparcament públic amb més de 450 places davant l'Hospital Comarcal

  Després de l'aprovació definitiva dels nous contractes de lloguer de solars destinats a aparcaments públics, l'Ajuntament ha anunciat avui que a final de mes estarà ja disponible per als usuaris un nou pàrquing a l'Avinguda Gil de Atrocillo, davant l'Hospital Comarcal de Vinaròs.

  El regidor d'Ordenació del Territori, Jan Valls, ha explicat que "això ha estat possible gràcies al concurs públic pioner que va realitzar l'equip de govern actual i a la col·laboració de la família Pitarch, el que permetrà reduir substancialment els problemes d'aparcament a la zona, que es trobava saturada al situar-se als voltants de l'Hospital, els instituts i el Centre de Dia".

  En aquesta mateixa línia s'ha pronunciat el regidor d'Obres i Serveis, Guillem Alsina, que ha indicat que "esperem amb això centralitzar aquí aquest servei i facilitar l'aparcament a la població en aquest espai d'uns 12.000 metres quadrats, que permetrà sumar entre 450 i 500 noves places de pàrquing".

  Alsina ha explicat que en els propers dies s'acabarà de compactar el terreny i es realitzarà el disseny per marcar les places i la circulació interna dins d'aquest solar, treballs que s'estan realitzant per part de la Brigada Municipal.

  El regidor de Medi Ambient i Agricultura, Jordi Moliner, ha destacat "el treball conjunt i coordinat entre les diverses regidories i agrupacions polítiques que conformem l'equip de govern, ja que tots estem compromesos amb un mateix objectiu: ajudar a la ciutadania".

  En aquest sentit Moliner ha explicat que des de la seua àrea s'ha posat a disposició d'Obres i Serveis i d'Ordenació del Territori dos tractors per als treballs de desbrossament. A més aquesta actuació ha permès estrenar el braç segador recentment adquirit i que va suposar una inversió de 19.000 euros, evitant d'aquesta manera haver d'acudir a empreses externes per dur a terme aquest tipus de tasques.

  Finalment el regidor de Recursos Humans, David Adell, ha explicat que a més d'aquest solar en Gil d'Atrocillo també s'han aprovat els contractes de lloguer d'aparcaments en altres zones com Pius XII, Poliesportiu i voltants del CEIP Manuel Foguet.

  Pujar