27 d’octubre de 2020 27/10/20

Vinaròs celebrarà del 4 al 15 de juny la Quinzena Esportiva

Vinaròs celebrarà del 4 al 15 de juny la Quinzena Esportiva - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Vinaròs celebrarà del 4 al 15 de juny la Quinzena Esportiva - (foto 2)

  L'esport serà protagonista a la ciutat del 4 al 15 de juny amb la celebració de la Quinzena Esportiva adreçada per als alumnes des de 1er fins a 6è de primària. Durant dues setmanes els xiquets podran practicar cada dia una modalitat diferent com petanca, volei platja o handbol per conèixer millor les diferents disciplines esportives que es fan al municipi.

  La regidora d'Esports de l'Ajuntament, Begoña López, ha indicat que "totes les activitats seran gratuïtes i constaran d'una petita introducció, amb l'explicació de les normes i la pràctica, per després finalitzar amb competicions de petit format perquè els xiquets es puguen divertir al mateix temps que fan esport".

  Per participar en la Quinzena Esportiva abans caldrà realitzar una inscripció gratuïta del 14 al 28 de maig a les oficines del Consell Municipal d'Esports, ubicades al Poliesportiu, en horari de 9:00h a 14:00h. Cal destacar que pel simple fet de participar tots els xiquets s'enduran un petit obsequi relacionat amb l'esport que es realitzen el dia en concret.

  Per la seva banda, el tècnic del Consell Municipal d'Esports, Nacho Chaler, ha detallat que els xiquets almenys s'hauran d'inscriure a dues activitats diferents dintre de la variada oferta de la Quinzena Esportiva. En aquest sentit, ha remarcat que "les activitats s'adaptaran segons l'edat dels nens. Els alumnes de 1er i 2on de primària gaudiran del multiesport, mentre que els xiquets a partir de 3er cada dia practicaran d'un esport diferent, amb una sessió tècnica d'introducció i una petita competició".

  Per acabar Chaler ha comentat que s'ha repartit la informació de la Quinzena Esportiva a tots els col·legis de la localitat i afegia que totes les activitats es faran al Poliesportiu municipal.

  Pujar