12 d’agost de 2020 12/8/20

Vinaròs celebra el dia mundial sense tabac

Vinaròs celebra el dia mundial sense tabac - (foto 1)

    Amb motiu del dia mundial sense tabac, la UPCCA (Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives), en col·laboració amb la Unitat de Tabaquisme del centre de Salut i l'UCA (Unitat de Conductes Addictives) va disposar el passat divendres 31 de maig d'un estand per a la ciutadania sobre el tabac a la plaça Parroquial.

    En el punt d'informació es van realitzar cooximetries per a mesurar la concentració de monòxid de carboni en aire espirat i es va avaluar la dependència a la nicotina mitjançant un qüestionari. També es va repartir material informatiu sobre el tabac i les seues conseqüències, a més de proporcionar una guia d'ajuda on s'explicaven els passos i recomanacions a seguir per a deixar de fumar. 

    Amb aquesta activitat es pretén sensibilitzar a la població sobre les conseqüències negatives que té el tabac, així com conscienciar sobre els avantatges de deixar de fumar o els inconvenients d'iniciar-se, a més de donar a conéixer a la població els recursos existents en la localitat per a la prevenció i la deshabituació del tabaquisme.

    Pujar