24 de novembre de 2020 24/11/20

Vinaròs celebra la Junta de Seguretat Local per a la celebració de les Festes de Sant Joan i Sant Pere

Vinaròs celebra la Junta de Seguretat Local per a la celebració de les Festes de Sant Joan i Sant Pere - (foto 1)
  • La trobada ha servit per coordinar els dispositius especials que desplegaran els cossos de seguretat per tal de garantir la bona marxa de les activitats previstes per a aquestes festes, que començaran divendres amb l'acte de proclamació

MÉS FOTOS
Vinaròs celebra la Junta de Seguretat Local per a la celebració de les Festes de Sant Joan i Sant Pere - (foto 2)

Aquest matí s'ha reunit a l'Ajuntament la Junta de Seguretat Local presidida per l'alcalde de la localitat, Guillem Alsina, amb la presència de la subdelegada del govern en Castelló, Soledad Ten i els caps i comandaments, tant de la Policia Local com de la Guàrdia Civil.

Durant la trobada s'han abordat els dispositius especials que desplegaran els diferents cossos de seguretat davant dels actes previstos per a les festes de Sant Joan i Sant Pere. D'altra banda, també s'han coordinat les accions específiques que es duran a terme per a les activitats on hi ha prevista una major afluència de gent. L'objectiu final és garantir la bona marxa de tots els actes, però sobretot la seguretat dels veïns i de les milers de persones que s'espera que s'apropen fins a Vinaròs per gaudir de les festes. 

L'alcalde de la localitat, Guillem Alsina, ha insistit que "és molt important realitzar cada any la Junta de Seguretat Local per coordinar tots els cossos policials, per tal de garantir un servei eficient per a la ciutadania i una resposta ràpida en cas de produir-se un incident".

Així mateix també s'han tractat diversos assumptes de seguretat ciutadana com l'anàlisi de les mesures d'assistència a les víctimes de violència de gènere o la prevenció durant l'estiu als llocs de concentració de persones.

Pujar