elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vinaròs fa un balanç positiu de la seva estada a Fitur

Vinaròs fa un balanç positiu de la seva estada a Fitur
  MÉS FOTOS
  Vinaròs fa un balanç positiu de la seva estada a Fitur - (foto 2)
  Vinaròs fa un balanç positiu de la seva estada a Fitur - (foto 3)

  Vinaròs ha participat un any més en la Fira Internacional de Turisme de Madrid (Fitur) per mostrar als professionals del sector i públic en general tots els encants que pot oferir el municipi, des de la millor gastronomia mediterrània o patrimoni històric únic, fins a festes tan importants com el Carnaval. Així mateix l'estada a la fira també va ser una bona oportunitat per seguir apostant per un turisme de qualitat i una oferta que s'adapte a tots tipus de visitants.

  En aquest sentit, cal destacar que Vinaròs va participar en la presentació de les Rutes Turístiques Inclusives de la Comunitat Valenciana, amb un recorregut propi anomenat "Ruta del Llagostí". D'altra banda, el municipi també va formar part de la presentació del producte Pesca Turisme Comunitat Valenciana, una experiència única a Vinaròs perquè els visitants per un dia puguen ser mariners, incloent a més durant l'acte la degustació del millor producte marítim a través d'una demostració gastronòmica, organitzada per Turisme Comunitat Valenciana, que va sorprendre als assistents.

  El Carnaval de Vinaròs també va formar part important de la promoció de la ciutat amb la projecció d'un vídeo amb les imatges més espectaculars de la festa i una rua per l'estant de la Comunitat Valenciana al ritme de la batucada d'ESMUVI, que també va comptar amb la seva reina i el rei de la comparsa Els Povals "Portu" que van encisar a tots els assistents a la fira.

  Un dels moments més importants de Fitur va ser el lliurament del distintiu SICTED a l'estant de Turespaña, reconeixent Vinaròs com una de les 163 destinacions en tot l'Estat espanyol en ser distingida amb aquest segell d'excel·lència turística, gràcies a l'esforç que s'ha fet en el darrer any per aconseguir implantar uns serveis de qualitat per als visitants. Una fita que només han assolit dos municipis de la Comunitat Valenciana en 2018.

  El regidor de Turisme, Domènec Fontanet, ha destacat que també es va mantenir una reunió amb a Xarxa de Destinacions Intel·ligents de la Comunitat Valenciana i es va participar de forma activa en l'Assemblea de Saborea Espanya. Tot amb l'objectiu de donar a conèixer tot el que pot oferir Vinaròs als visitants i sobretot per continuar fent de la ciutat una destinació de qualitat, referent a la Comunitat Valenciana.

   

  Pujar