elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vinaròs acollirà la 14a Fira de l'Oferta Formativa

Vinaròs acollirà la 14a Fira de l'Oferta Formativa

  Aquest matí la regidora d'Educació, Begoña López, acompanyada pels representants dels instituts de la comarca, ha presentat a la Biblioteca Municipal la 14a Fira de l'Oferta Formativa que es farà el 10 d'abril. Es tracta d'una cita molt important per informar a la ciutadania en general, i en especial als joves, de l'extensa varietat de cicles formatius que es poden cursar en els centres educatius del nostre territori.

  López ha destacat que "el Maestrat disposa d'una extensa oferta acadèmica, perquè els joves es puguen formar i trobar una sortida laboral de futur". Així mateix afegia que la fira també està adreçada tant per als alumnes que volen continuar cursant els seus estudis, com per a la resta dels veïns que desitgen ampliar els seus coneixements per tenir més opcions de trobar feina dintre del mercat laboral.

  Pel que fa a les dades, durant la fira es podran trobar 16 famílies professionals, com ara Administració i Gestió, Sanitat, Electrònica i Electricitat o Hoteleria i Turisme, entre altres, amb un total de 33 titulacions diferents. En aquest sentit, el representat de l'IES Leopoldo Querol, Manolo Albella, ha destacat que "en molts casos fora dels centres és desconeix l'extensa oferta formativa que s'ofereix i per tant es necessari sortir al carrer per donar-la a conéixer". La directora de l'IES José Vilaplana, Neus Falcó, insistia que "la Formació Professional obre moltes portes per aconseguir una sortida laboral digna o poder continuar amb la formació acadèmica a la universitat".

  En aquesta edició participaran un total de 12 instituts de vuit municipis diferents. De Vinaròs l'IES Leopoldo Querol i l'IES José Vilaplana, a més del Centre d'Educació Especial del Baix Maestrat. De Benicarló l'IES Joan Coromines, l'IES Ramón Cid, Cented "La Salle" i el Centre Integrat Públic de Formació Professional. D'Alcalà de Xivert l'IES Serra d'Irta i de Sant Mateu l'IES Maestrat. Des de Catalunya també participarà Alcanar amb l'Institut Sòl de Riu, Sant Carles de la Ràpita amb l'Institut Els Alfacs, La Sénia l'Institut La Sénia i per últim Amposta amb l'Escola Agrària.

  López tancava la roda de premsa animant a tota la ciutadania en general a assistir a la fira de l'Oferta Formativa, insistint que serà una bona oportunitat per conéixer tota l'oferta acadèmica del nostre territori i les sortides professionals que ofereix.

  Pujar