5 de juliol de 2020 5/7/20

Vinaròs acollirà divendres una nova jornada d'Emprenem en Femení

Vinaròs acollirà divendres una nova jornada d'Emprenem en Femení - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Vinaròs acollirà divendres una nova jornada d'Emprenem en Femení - (foto 2)
  Vinaròs acollirà divendres una nova jornada d'Emprenem en Femení - (foto 3)

  Aquest divendres Vinaròs celebrarà la tercera edició de la jornada Emprenem en Femení, amb l'objectiu d'ajudar a les empresàries i veïnes emprenedores a posar en marxa les seves idees de negoci o nous projectes empresarials. Després de la bona acollida en les anteriors sessions des de l'Ajuntament s'ha decidit continuar apostant per aquesta jornada dedicada especialment per a les dones.

  La regidora d'Hisenda i Ocupació, Maria Cano, ha destacat que "es vol donar més visibilitat a la dona dintre del camí de l'emprenedoria i l'economia, perquè avui en dia encara pateixen dificultats per a posar en marxa els seus projectes, pel simple fet de ser dones". Així mateix afegia que encara cal seguir reivindicant el paper femení dintre del món laboral i garantir les mateixes oportunitat que tenen els homes.

  Pel que fa a la jornada Cano ha detallat que enguany sobretot estarà destinada a motivar a les empresàries i emprenedores, amb la xerrada-taller que oferirà el comunicador Ximo Catalán. En aquest sentit, insistia que en molts casos hi ha dones que no es decideixen a posar en marxa els seus projectes perquè no es veuen capacitades, destacant que amb aquesta ponència es vol donar l'empenta necessària per ajudar-les a donar el pas i sobretot demostrar, que si s'ho proposen poden emprendre.

  Per participar en la jornada Emprenem en Femení que es farà aquest divendres al Vinalab cal realitzar una inscripció prèvia gratuïta a través de l'adreça www.bit.ly/EMPRENEM. La regidora Cano animava a les dones a participar en aquesta edició de la jornada, insistint que enguany tindrà una vessant destinada especialment a la motivació.

  Pujar