elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Troben morta a la jove desapareguda a Vinaròs

Troben morta a la jove desapareguda a Vinaròs

  Efectius de la Guàrdia Civil han localitzat, enterrat i amb signes de violència, el cos d'una dona en un descampat de la localitat d'Ulldecona (Tarragona) aquest dissabte. El cadàver, mancant acarament pericial, correspondria amb el d'una dona de 26 anys d'edat, de nacionalitat moldava, la desaparició de la qual va ser denunciada pel seu company sentimental el dia 7 de març en la Caserna de la Guàrdia Civil de Vinaròs (Castelló), localitat on residien.

  Davant les estranyes circumstàncies que envoltaven a la desaparició de la dona, la Guàrdia Civil va iniciar diferents línies d'investigació a l'entorn de la víctima, que evidenciaven que la desaparició no havia sigut voluntària. Encara que totes hipòtesis estaven obertes, la principal apuntava al fet que el nuvi de la dona tindria alguna cosa que veure amb la desaparició.

  Una vegada practicades totes les gestions i obtingudes dades significatives sobre la seua presumpta implicació, el passat dia 5 d'abril, es va detindre al company sentimental de la desapareguda, un home, de 22 anys de nacionalitat romanesa. S'han practicat inspeccions oculars en el domicili de la parella en la localitat de Vinaròs, i en l'entorn familiar del detingut, a Ulldecona.

  Per a això s'han desplaçat especialistes de l'Equip Central d'Inspeccions Oculars del Servei de Criminalística de Madrid i efectius del Servei Cinològic, en suport a les investigacions de la Unitat Orgànica de Policia Judicial de Castelló. Com a conseqüència dels indicis rellevants i evidències obtingudes, els investigadors van arribar fins a un paratge del terme municipal d'Ulldecona, on es trobava enterrat el cadàver d'una dona, que correspondria, mancant acarament pericial, amb el de la desapareguda.

  La desaparició va tindre lloc el passat dia 17 de febrer en l'habitatge que tots dos compartien en la localitat de Vinaròs, pel que sembla després de mantindre una forta discussió. Es continuen les investigacions per al total esclariment de les circumstàncies que envolten el fet, no descartant-se noves detencions. No existien antecedents policials ni denúncies prèvies de la víctima sobre violència de gènere.

  Les investigacions han sigut dirigides pel Jutjat Número 4 d'Instrucció i Violència de Genere de Vinaròs, que ha decretat el secret de les actuacions, i dutes a terme per la Unitat Orgànica de Policia Judicial de Castelló.

  Pujar