elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Tres detinguts per robar a una octogenària en un aparcament a Vinaròs

Tres detinguts per robar a una octogenària en un aparcament a Vinaròs
  • Un dels acusats va robar amb violència dues cadenes i cadenes que la víctima porta en el coll causant-li lesions

Entre els dies 18 i 24 d'agost actual, la Guàrdia Civil va procedir a la detenció de tres homes de 35,31 i 30 anys d'edat respectivament, per estar relacionats amb el robatori amb violència patit per una anciana de 80 anys a la qual van sostraure mitjançant violència dues cadenes i penjolls que portava en el coll causant-li lesions lleus.

Els fets van ocórrer el passat dia 22 de juliol de 2021 sobre les 17.50 hores en el pàrquing subterrani de Plaza de Sant Antoni de la localitat de Vinaròs (Castelló) quan la víctima, veïna de la localitat d'Ulldecona (Tarragona) que anava acompanyada del seu marit i acabaven de traure el tiquet de l'aparcament, va notar que algú se li acostava per l'esquena i li va donar una forta estirada a dues cadenes d'or, una d'elles gruixuda amb dues medalles, una placa amb el seu nom i una altra de la Verge del Carmen, i va eixir corrent, no podent observar el rostre de l'individu que era jove, alt i prim.

Amb les dades aportades i la realització de tota mena d'actuacions entre les quals destaquen labors operatives i múltiples tasques , es va aconseguir esbrinar que un dels ara detinguts era l'autor material dels fets mentre que un altre li esperava amb un vehicle per a donar-se a la fugida.

Posteriorment com a resultat d'altres investigacions per a la localització de les joies sostretes es va poder comprovar que les mateixes havien sigut venudes en comerços de compravenda d'or en les localitats de Benicàssim i Castelló.

En la venda d'aquestes joies va participar un tercer individu que igualment va ser detingut per encobriment.

A més de les joies recuperades, s'ha comprovat la venda d'unes altres que pel que sembla pogueren estar relacionades amb fets similars comeses en altres localitats de la província i sobre les quals es continuen les investigacions.

Els detinguts han sigut lliurats en el Jutjat d'Instrucció número 4 de Vinaròs, el qual decrete l'ingrés a la presó per a un dels tres detinguts presumpte autor material del robatori i causant de les lesions a la víctima.

Cal recordar que el dia 23 del present mes la Guàrdia Civil de Benicarló, va procedir a la detenció d'una persona per tres robatoris amb violència i intimidació a tres persones d'edat avançada, quedant el mateix ingressat a la presó.

L'actuació ha sigut realitzada per efectius d'àrea d'investigació de la Guàrdia Civil de Vinaròs.

Pujar