2 d’abril de 2020 2/4/20

Torna el Tast del Territori al Mercat Municipal

Torna el Tast del Territori al Mercat Municipal - (foto 1)

  La gastronomia tornarà a ser protagonista al Mercat Municipal amb una nova edició del Tast del Territori. Recordem que aquesta iniciativa va néixer amb la col·laboració de la regidora de Comerç i Turisme, amb l'Associació de Venedors del Mercat Municipal, amb voluntat de donar a conèixer els productes de proximitat que s'elaboren a les nostres comarques.

  En aquesta ocasió es farà una demostració amb el formatge de Tronchón, el xef del restaurant Teruel, Roberto Belmonte, serà l'encarregat d'elaborar diverses receptes originals i creatives per mostrar als assistents les moltes opcions que pot oferir aquest formatge dintre de la cuina. Així mateix també es donaran a conèixer les seves principals característiques i la millor forma de degustar-lo.

  El regidor de Comerç i Turisme, Domènec Fontanet, ha explicat que "després de la demostració les persones interessades podran comprar el formatge en les parades del Mercat, així també com molts altres productes d'excel·lent qualitat".

  Per assistir al Tast del Territori que es farà demà dimecres a partir de les 18:30h, abans caldrà adquirir el tiquet de participació al bar "Lo Típic" del Mercat Municipal o directament al web www.evadirte.com per només 3€, on s'inclou un petit tast del producte.

  Fontanet ha animat a la ciutadania a apropar-se fins a l'espai gastronòmic del Mercat Municipal per gaudir de la demostració culinària del formatge de Tronchón i finalitzava destacant que des de l'Ajuntament sempre donaran suport als productes de proximitat.

  Pujar