elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Torna l’Estiu Jove a Vinaròs, ampliat amb més places i noves activitats

Torna l’Estiu Jove a Vinaròs, ampliat amb més places i noves activitats
  MÉS FOTOS
  Torna l’Estiu Jove a Vinaròs, ampliat amb més places i noves activitats - (foto 2)

  Des de la regidoria de Joventut s'ha presentat aquest dimecres la nova edició del Casal Jove, una proposta que es va dur a terme per primera vegada el 2016 i que pretén oferir un ampli ventall d'activitats per a aquells joves nascuts a principis de l'any 2000.

  "L'any passat vam iniciar aquest programa per als nascuts entre el 2000 i 2003 i, donada l'alta demanda que vam tenir, hem decidit ampliar el programa per als nascuts el 2004. A més, es passarà de 25 places disponibles per curs i setmana a 30", ha explicat el regidor de Joventut, Marc Albella.

  En quan a les activitats programades aquest any, Albella ha explicat que les més demandades, com la cuina o el pàdel surf, continuen, tot i que també hi haurà molts tallers nous, com el de ràdio, stacking, hip-hop, parkour, primers auxilis i voluntariat al Centre de Dia o a El Cau, entre d'altres. L'horari seguirà sent de dilluns a divendres de 9: 30 a 13:30 hores, del 3 al 28 de juliol. El preu també es manté en 15 euros la setmana i 50 el mes complet.

  Els interessats a participar en l'Estiu Jove podran formalitzar la seua inscripció a la seu del Casal Jove, situada al Camí Carreró, els dies 1, 2 i 3 de juny, en horari de matí i tarda (de 9:00 a 13:00 hores i de 19:00 a 21:00 hores). Per a això hauran de lliurar el formulari degudament emplenat, fotocòpia del pare, mare o tutor, del llibre de família, del carnet del Casal i justificant de pagament amb l'import corresponent.

  "Esperem que aquesta edició sigue tan exitosa o més que la de l'any passat i que els joves puguen divertir-se durant el mes de juliol, aprenent coses noves", ha conclòs Albella, qui a animat els interessats a apuntar-se aviat per no quedar-se sense plaça.

  Pujar