4 d’abril de 2020 4/4/20

El Tapa Tour del Llagostí de Vinaròs 2017 arriba carregat de novetats

El Tapa Tour del Llagostí de Vinaròs 2017 arriba carregat de novetats - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El Tapa Tour del Llagostí de Vinaròs 2017 arriba carregat de novetats - (foto 2)

  La vuitena edició del Tapa Tour del Llagostí de Vinaròs, que es durà a terme entre l'1 i el 30 de juliol amb un total de set establiments participants, arriba carregada de novetats, ha confirmat el regidor de Turisme i Comerç, Domènec Fontanet.

  Entre elles destaca aquest any la inclusió de fotografies de les tapes de cada establiment a la guia de la ruta, perquè aquesta sigue molt més visual i atractiva per als potencials usuaris.

  A més d'aquesta millora, s'han editat els llibres en valencià, castellà i també en francès, per tal de reforçar la difusió dels nostres esdeveniments gastronòmics entre els turistes francòfons, els quals tenen un percentatge important en el nombre de visites que la localitat rep en aquesta època de l'any.

  Però els canvis no només queden aquí, ja que en aquesta ocasió, "a més del premi popular de 150 euros, que es basa en les votacions dels clients que realitzen la ruta, hi haurà un altre premi de la mateixa quantia que concedirà un jurat. Aquest visitarà de forma anònima els establiments per fer la seua valoració ", ha explicat el regidor.

  Fontanet ha agraït als establiments Bergantín, La isla, L'Olivera, Miramar, Nou Parada, Rafel Lo Cristalero i Vinya D'Alòs, per formar part d'aquesta iniciativa, i també als patrocinadors que oferiran diversos premis com degustacions, lots o visites guiades. En aquesta ocasió les empreses col·laboradores són: Xocolates CREO, Formatges de Catí, Vi Magnanimus i els organitzadors de les activitats de Pàdel Surf a la platja de Fora del Forat, Padel Van. Cada tapa de llagostí tindrà un preu de 5 euros i inclourà la beguda.

  Les persones interessades a realitzar el Tapa Tour podran votar la seua millor tapa si visiten un mínim de 4 establiments. Trobaran el llibret amb tota la informació a la Tourist Info Vinaròs o en versió digital al web de Turisme Vinaròs: wwww.turisme.vinaros.es.

  Pujar