9 de desembre de 2019 9/12/19

Sorlí i Navarrete presenten la seua candidatura a primàries per seguir portant els problemes del Maestrat a Madrid

Sorlí i Navarrete presenten la seua candidatura a primàries per seguir portant els problemes del Maestrat a Madrid - (foto 1)

  La diputada de Compromís al Congrés, Marta Sorlí, i el senador Jordi Navarrete han presentat a Vinaròs la seua candidatura a les primàries del BLOC per tornar a encapçalar les llistes de Compromís per a les pròximes eleccions del 28 d'abril. Els candidats i el portaveu de Compromís per Vinaròs, Jordi Moliner, han remarcat en roda de premsa la importància del Maestrat en els propers comicis.

  Per a Sorlí, "Necessitem veus valentes del Maestrat que defensen els interessos de la nostra comarca. En estos tres anys hem aconseguit el compromís del govern de que l'AP-7 siga gratuïta, així com dues connexions noves dels pobles amb la carretera, una a Alcalà i una altra a Vinaròs".

  "Hi ha iniciatives que, tot i haver-les aconseguit aprovar amb molt d'esforç, han decaigut i caldrà tornar a presentar-les, com la comissió d'investigació del projecte Castor. No descansarem fins saber què va passar amb l'adjudicació del Castor i per què es van pagar les indemnitzacions tan ràpidament", ha explicat la diputada.

  Per la seua banda Navarrete ha explicat: "En aquest procés de primàries hem aconseguit ja dues dades que són molt destacables, un cens de més de 49.000 persones de tot el País Valencià que s'han inscrit per votar, i segon, el cens de la nostra comarca, amb més de 600 persones inscrites. Em presento a aquestes primàries perquè crec que hem fet molt bona feina, portant al Congrés i al Senat les necessitats i les exigències dels i les valencianes, dels i les veïnes del Maestrat. Ara per fi, Compromís té una representació a Madrid que coneix el Maestrat i el defensa, no com altres partits que són molt reivindicatius quan estan a la terreta i que se n'obliden quan arriben a la meseta".

  "Continuarem lluitant per un veritable servei de rodalies entre Castelló i Vinaròs i que arribe fins a Tortosa, amb un servei digne, accessible a tothom i amb horaris i preus adients. També defensem un efectiu alliberament de l'AP7, un corredor mediterrani acabat, un sistema de finançament just, el desmantellament del Castor. Lluitem per les nostres platges i les nostres costes, amb una protecció i regeneració real, per la millora dels serveis que depenen del govern central, com el DNI. Som la única força que defensa la nostra agricultura, com s'ha vist clarament amb la crisi dels cítrics. I tot això és el que volem seguir fent a partir del 28 d'abril però amb més empenta, més força i més gent".

  Els representants de Compromís han animat també a votar a les primàries que escolliran totes les llistes electorals de la formació, unes primàries que compten amb un cens de més de 49.000 persones inscrites. La votació telemàtica estarà oberta fins el 8 de març, i el dissabte 9 es podrà realitzar la votació presencial en les seus locals de Compromís.

   

  ocultar
  Sorlí i Navarrete presenten la seua candidatura a primàries per seguir portant els problemes del Maestrat a Madrid
  Pujar