elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

S’obri el termini per sol·licitar les beques de menjador

S’obri el termini per sol·licitar les beques de menjador
  • La Generalitat Valenciana és l’encarregada de tramitar l’ajuda per al proper curs escolar, que es podrà presentar fins al 29 de juliol al centre de l’alumne

La Regidora d’Educació informa que la Generalitat ha obert avui mateix el termini per a la sol·licitud de la beca de menjador per al proper curs 2020/2021. Recordem que aquesta ajuda permet cobrir la totalitat de les despeses o bé part del cost del servei de menjador.

Els alumnes que es poden beneficiar d’aquesta beca són els escolaritzats en el segon cicle d’educació infantil, educació primària, educació secundària obligatòria i educació especial. Així mateix, també es poden beneficiar els alumnes de tercer nivell d'educació infantil de primer cicle dels centres que participen en el programa d'incorporació del nivell educatiu de 2 a 3 anys en col·legis d'educació infantil i primària de titularitat de la Generalitat.

Sol·licituds

Per a demanar la beca menjador de la Generalitat s’hauran de realitzar diferents passos depenent de si ja es va rebre l’any passat o bé és la primera vegada que se sol·licita.

Les famílies que ja la van rebre l’any passat es poden descarregar l’esborrany de la sol·licitud a través del web família 2.0 de la Generalitat ( https://portal.edu.gva.es/cvtic/es/web-familia/ ), si estan d’acord amb les dades registrades, llavors poden presentar el document directament al centre educatiu del xiquet sense necessitat d’aportar la documentació. En el cas de les famílies que l’any passat van rebre la beca menjador, però no són usuàries d’aquest web, poden sol·licitar l’esborrany al mateix centre educatiu.

Per últim, l’alumnat que l’any passat no va demanar la beca menjador haurà de presentar la sol·licitud i tota la documentació requerida al centre educatiu.

Tota la informació de com fer la tramitació de les ajudes la poden consultar al web ( http://www.ceice.gva.es/va/web/centros-docentes/comedor/transporte ) dintre de l’apartat “Instruccions per a la tramitació de les ajudes de menjador”.

Pujar