1 de desembre de 2020 1/12/20

S’instal·len 8 nous aparcaments de bicicletes al centre urbà de Vinaròs

S’instal·len 8 nous aparcaments de bicicletes al centre urbà de Vinaròs - (foto 1)
  • Amb aquesta acció es busca fomentar i facilitar l’ús d’aquest mitjà de transport a la localitat

Vuit nous aparcaments de bicicletes estan sent instal·lats en el centre urbà de Vinaròs, per fomentar i facilitar l'ús d'aquest mitjà de transport entre la ciutadania vinarossenca.

El regidor d'Obres i Serveis, Guillem Alsina, ha informat que s'han col·locat dos a l'inici del passeig de Colom, prop de la zona de vòlei platja, i també un al final del passeig Fora Forat.

Les altres ubicacions són: el Mercat Municipal (1), carrer del Pont (1), el nou jardí de l'Av. Barcelona (1), la plaça Maria Conesa (1) i la plaça Jovellar davant de la Policia Local (1) .

"Actualment estem en una primera fase d'aquesta actuació, però ja s'estan estudiant noves ubicacions per reforçar aquest servei", ha agregat Alsina, que explica que en total s'han comprat 20 aparcaments de bicicletes.

Cada un d'ells té un cost de 86 euros, de manera que la inversió ascendeix a 1730 euros més IVA. "Creiem que són útils i necessaris. Per això, esperem que es faci un bon ús dels mateixos ", ha conclòs el regidor.

Aquesta acció s'emmarca dins el Pla Integral Ciclista i s'uneix a les iniciatives del carril bici en l’avinguda Leopoldo Querol i en Benet XIII (darrere l’institut Leopoldo Querol).

Pujar