20 de novembre de 2019 20/11/19

S’inicia el període d’inscripció per als tallers de recerca d’ocupació del segon semestre de 2017

  Des de la regidoria d'Ocupació, i a través de l'Agència de Desenvolupament Local, s'han programat per a aquest segon semestre de l'any diverses accions formatives per tal de promoure l'ocupació, l'emprenedoria i la promoció econòmica. Els nous cursos gratuïts per a aturats es duran a terme a la localitat durant els mesos de setembre, octubre i novembre.

  Els tallers programats són: "Mindfulness i emocions saludables en la recerca d'ocupació. Nivell inicial" (18, 20, 25 i 27 de setembre), "Acceleradora d'ocupació" (dimarts i dijous, del 3 d'octubre al 23 de novembre), "Descobreix les teues competències laborals i dissenya la teua marca personal" (20, 25 i 27 d'octubre), i "Informàtica bàsica i portals per a la recerca d'ocupació "(20, 21 i 22 de novembre).

  Com a novetat, aquest segon semestre es realitzarà l'Acceleradora d'ocupació, en què un grup de persones desocupades es reuniran setmanalment, amb l'objectiu de millorar de forma autònoma les seues habilitats, coneixements i motivació. Al llarg de 15 sessions, les persones participants aprendran a fixar objectius laborals, treballaran eines i recursos per a la recerca, analitzaran els seus punts dèbils i forts, etc. En definitiva, es prepararan per a fer front al món laboral, en un clima de confiança i ajuda mútua.

  Tots aquests tallers es duran a terme en horari de matí, de 9:30 a 13:30 hores. Els interessats es poden inscriure a l'Oficina d'Informació i Atenció al Ciutadà (OIAC) o a través de la seu electrònica. La inscripció es realitzarà per ordre de registre fins a esgotar les places disponibles.

  ocultar
  S’inicia el període d’inscripció per als tallers de recerca d’ocupació del segon semestre de 2017
  Pujar