26 de gener de 2020 26/1/20

S'inaugura al Vinalab la quarta edició de Connecta amb la Ciència

S'inaugura al Vinalab la quarta edició de Connecta amb la Ciència - (foto 1)

  Aquest dilluns ha estat inaugurada la quarta edició de Connecta amb la Ciència, unes jornades impulsades per la Universitat Jaume I (UJI), en col·laboració amb l'Ajuntament de Vinaròs, que s'estan duent a terme al Vinalab entre el 14 i el 18 de novembre.

  Durant els propers dies, gairebé 600 alumnes de quart d'ESO de vuit centres educatius públics i concertats de Vinaròs, Benicarló i Peníscola assistiran a xerrades i tallers sobre ciència, tal com ha explicat l'alcalde Enric Pla.

  Per la seua banda, el tècnic de comunicació de l'UJI, David Beltrán, ha expressat el seu desig que de la iniciativa Connecta amb la Ciència es consolide a la localitat.

  "Esperem que aquest esdeveniment sigue profitós per a tots i totes i que es pugue seguir realitzant altres anys per impulsar i posar en valor els estudis científics i tècnics", ha comentat.

  A este acte inaugural també ha estat present el regidor de Noves Tecnologies i Participació Ciutadana, Hugo Romero, juntament amb la regidora d'Ocupació, María Cano.

  Pujar