19 de novembre de 2019 19/11/19

S'amplia el termini de sol·licitud per als llocs de professor de l'Escola d'Ocupació Et Formem

S'amplia el termini de sol·licitud per als llocs de professor de l'Escola d'Ocupació Et Formem - (foto 1)

  L'Ajuntament de Vinaròs ha ampliat el termini de sol·licitud per als llocs de treball de professor o professora de l'Escola d'Ocupació Et formem Vinaròs, que està previst que comence en les pròximes setmanes.

  D'aquesta manera, les persones interessades que compleixin amb els perfils requerits podran presentar la documentació del 15 al 21 de desembre de 2017 a l'Oficina d'Informació i Atenció al Ciutadà (OIAC).

  Concretament les places disponibles són per a tres professors, amb els següents requisits:

  - 1 professor per a l'especialitat d'activitats auxiliars en floristeria, amb un contracte de 3 mesos a jornada completa.

  - 1 professor per a l'especialitat d'activitats auxiliars en floristeria, per al mòdul de serveis bàsics de floristeria i atenció al públic, amb un contracte d'1 mes a jornada completa.

  - 1 professor per a l'especialitat d'activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria, amb un contracte de 4 mesos a jornada completa.

  Per a més informació els candidats poden trucar a l'Ajuntament o dirigir-se a l'Agència de Desenvolupament Local (ADL), al carrer Sant Ramon. Aquesta escola d'ocupació, cal recordar, és possible gràcies a una subvenció de 129.686 euros que li ha estat concedida a l'Ajuntament per posar en marxa aquest projecte, que donarà feina i formació a 25 persones: 20 alumnes i 5 professionals.

  ocultar
  S'amplia el termini de sol·licitud per als llocs de professor de l'Escola d'Ocupació Et Formem
  Pujar