elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les regidories d'Educació i Cultura rellancen els concursos literaris infantil i juvenil

Les regidories d'Educació i Cultura rellancen els concursos literaris infantil i juvenil
  MÉS FOTOS
  Les regidories d'Educació i Cultura rellancen els concursos literaris infantil i juvenil - (foto 2)
  Les regidories d'Educació i Cultura rellancen els concursos literaris infantil i juvenil - (foto 3)

  Les regidories d'Educació i Cultura de l'Ajuntament de Vinaròs rellancen els concursos literaris infantil i juvenil que enguany ja presenten la dotzena i onzena edició respectivament.

  Amb la col·laboració del Servei d'Educació Plurilingüe de la Direcció General de Política Educativa de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana es convoquen enguany els certàmens amb novetats destacades, algunes proposades pels mateixos centres educatius, com el fet que en primària s'adrece exclusivament a 5é i en secundària a 1r i 3r d'ESO. També es convoquen amb una imatge renovada, obra de l'il·lustrador vinarossenc Sebastià Casanova.

  El XII Concurs de Contes Infantils durà el nom d'Eloi Miralles en reconeixement a la trajectòria personal i professional d'aquest vinarossenc, figura destacada en l'educació, en la cultura i en la dignificació del valencià a la nostra ciutat.
  Cada centre participant presentarà les obres seleccionades, d'entre les quals es triarà una finalista i de les finalistes de cada centre es triarà l'obra guanyadora de cada categoria. La cerimònia de lliurament de premis se celebrarà el dia 21 d'abril de 2018, durant la celebració de la Fira del Llibre de Vinaròs.

  Des de les regidories animen tot l'alumnat de 5é de primària i de 1r i 3r d'ESO de la nostra ciutat perquè participen en els concursos i puguen optar als premis, que inclouen, a més dels diplomes acreditatius de la participació, xecs per valor de 100 € per a les obres guanyadores i de 20€ per a les finalistes, que es podran bescanviar per material escolar en qualsevol de les llibreries i papereries de Vinaròs.

   

  Pujar