elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP reclama la recuperació de les 12 freqüències diàries de Regionals entre Vinaròs i Castelló per a l’inici de curs

El PP reclama la recuperació de les 12 freqüències diàries de Regionals entre Vinaròs i Castelló per a l’inici de curs
  • Gandía: “Si el PSOE seguix negant-se a recuperar tots els Regionals moltes famílies d’universitaris es veuran obligades a realitzar una despesa extra en lloguer de pisos”

El portaveu adjunt del Partit Popular a l'Ajuntament de Vinaròs, Lluís Gandía, ha tornat a reclamar avui al PSOE "la recuperació total de les 12 freqüències per sentit de trens Regionals entre Vinaròs i Castelló que va aprovar el Partit Popular i que per a moltes famílies i persones treballadores van suposar un estalvi considerable de diners, de temps i una major qualitat de vida".

Gandia ha afirmat que "aquests dies moltes famílies estan organitzant el curs acadèmic i la incertesa que generen les retallades de PSOE en matèria ferroviària els abocarà a haver de fer una despesa extra llogant pisos a Castelló, quan amb un servei com el que va aprovar el Partit Popular aquesta despesa es podria veure reduït en una gran part".

Els populars recorden que "portem més d'un any amb el servei retallat malgrat les necessitats de la gent de la nostra comarca. Un any de retallades socialistes i de silenci dels alcaldes socialistes que, una vegada més, callen en lloc de reivindicar en benefici dels nostres veïns".

Gandia ha finalitzat assenyalant que "davant d'un PSOE que retalla les possibilitats del nord de la província sempre hi haurà la veu ferma del Partit Popular, defensant un servei que ens va costar molt aconseguir i que ara s'ha convertit en un malson per a centenars de persones. Teníem 12 trens diaris per sentit i és imprescindible recuperar-los".

Pujar