elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Tot a punt per a la 5a edició del 10K Nocturn Llagostí de Vinaròs

Tot a punt per a la 5a edició del 10K Nocturn Llagostí de Vinaròs

  Avui s'ha presentat al Saló de Plens de l'Ajuntament el 5è 10K Nocturn Llagostí de Vinaròs amb la presència de la regidora d'Esports, Begoña López, el tècnic del Consell Municipal d'Esports, Nacho Chaler i el director esportiu de la cursa Luis Adsuara.

  Begoña ha destacat que amb tan sols cinc anys la prova ja s'ha consolidat al municipi aconseguint en cada edició superar el número d'inscrits. En aquest sentit, ha assenyalat que "es tracta d'una de les proves més atractives que es realitzen a la comarca, on els atletes poden gaudir del litoral vinarossenc sota la llum de la lluna".

  Per la seua banda, el director esportiu del 10K, Luis Adsuara, ha insistit que la carrera de Vinaròs és una de les més participatives del Circuit de Curses Nocturnes de Castelló, superant els més de 500 inscrits. D'altra banda, ha afegit també que disposa d'una magnífica organització gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament i a la implicació, tant dels clubs esportius locals com dels voluntaris.

  El tècnic del Consell Municipal d'Esports, Nacho Chaler, ha explicat que "la sortida es farà a les 21:00h des del passeig Fora Forat amb el mateix recorregut que en les edicions anteriors". Pel que fa a les novetats ha detallat que "al finalitzar la cursa, en comptes de fer una fideuada popular, es farà entrega als corredors d'un entrepà de llonganisses perquè recuperen les forces". D'altra banda, insistia que a la zona de la carpa de l'Atlàntic es crearà una zona de relax per als atletes amb massatges per recuperar el to muscular, música d'ambient i servei de dutxes al Poliesportiu Municipal.

  Pel que fa al circuit Chaler ha indicat que "a mesura que passen els corredors s'anirà obrint de nou els carrers a la circulació de vehicles per ocasionar les mínimes molèsties possibles". En aquest sentit, ha demanat comprensió als veïns i sobretot que atenguen les indicacions dels voluntaris.

  Cal destacar que el Repte 10K ha preparat una xarrada per al proper 9 d'agost a la Biblioteca Municipal amb alguns consells perquè, tant els atletes més novells com els més veterans, sàpiguen com preparar-se físicament per afrontar la cursa. Així mateix també han preparat un vídeo de motivació que es pot veure al Facebook del Repte 10K.

  Per acabar recordem que les inscripcions per participar en el 5è 10K Nocturn Llagostí de Vinaròs es poden realitzar a través de les pàgines www.mychip.es i www.runnershome.es, o bé de forma presencial als establiments Dj Sports, Bases Deportes Moliner Bernad i a les oficines del Consell Municipal d'Esports.

  Pujar