27 de novembre de 2020 27/11/20

El proper 12 d'agost torna el 10K Nocturn a Vinaròs

El proper 12 d'agost torna el 10K Nocturn a Vinaròs - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El proper 12 d'agost torna el 10K Nocturn a Vinaròs - (foto 2)

  El proper dissabte 12 d'agost, a partir de les 21:00 hores, Vinaròs tornarà a viure una gran nit esportiva, amb la celebració de la quarta edició consecutiva del 10K Nocturn a la localitat.

  Aquest circuit, que discorre per la façana marítima de Vinaròs, amb sortida i arribada al Passeig Fora del Forat, està patrocinat per la Diputació Provincial i compta amb la col·laboració de les regidories d'Esport i Turisme de l'Ajuntament i el suport de moltes entitats esportives a nivell municipal.

  En aquest sentit, la regidora d'Esports, Begoña López, ha volgut agrair l'ajuda de tots els voluntaris i organitzadors que fan possible aquesta prova, a més de la Brigada Municipal i la Policia Local. També ha donat les gràcies als participants, per creure en aquesta proposta que any rere any es realitza a la població.

  "Convidem a tots els runners a que tornen a formar part d'aquest esdeveniment a Vinaròs i a que vinguen a gaudir també del turisme amb les seues famílies, coneixent la nostra costa i els atractius turístics que ofereix la nostra localitat durant l'estiu", ha afegit López.

  Luís Adsuara, organitzador del circuit, ha indicat que "ja són més de 300 les persones que s'han inscrit en aquesta prova, que busca unir el turisme, amb l'oci i l'esport". La previsió és poder arribar a les 500 inscripcions en els propers dies.

  Les persones que desitgen participar es poden inscriure en diversos establiments esportius de Vinaròs i poblacions properes, així com per Internet a través de les pàgines web www.mychip.es i www.runnershome.es. Per a més informació es pot consultar també la web del Consell Municipal d'Esports (CME): www.cmevinaros.com.

  Pujar