elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Es presenta a Vinaròs la nova targeta agrícola intercomarcal

Es presenta a Vinaròs la nova targeta agrícola intercomarcal

  El regidor d'Agricultura de l'Ajuntament de Vinaròs, Jordi Moliner, de Benicarló, Domingo Roca, i de Càlig, Carlos Arasa, juntament amb l'alcalde de Sant Jordi, Iván Sánchez, han presentat aquest matí la nova targeta agrícola intercomarcal a Vinaròs.

  Esta permetrà un millor control per a la prevenció dels robatoris al camp, ja que facilitarà a la Guàrdia Civil i a les policies locals de cada lloc la identificació dels vehicles associats als propietaris de les diferents finques.

  "Més enllà dels partits, creiem que hem de treballar en conjunt. Vinaròs, Peníscola, Benicarló, Càlig, Sant Jordi i Alcanar són els pobles en què aquesta targeta començarà a funcionar inicialment i esperem que progressivament es sumen altres municipis", ha explicat Moliner.

  Per la seva banda, l'alcalde de Sant Jordi, Iván Sánchez, ha remarcat la seua implicació per dur a terme esta iniciativa, tenint en compte l'alt percentatge d'agricultors que hi ha en esta població i de la preocupació que generen els furts al camp.

  Arasa ha agregat que, des dels respectius ajuntaments, es facilitarà tota la informació necessària als agricultors perquè es puguin registrar a la base de dades i aportar la informació requerida.

  A Vinaròs podran dirigir-se a l'Oficina d'Informació i Atenció al Ciutadà (OIAC) i a la Cooperativa agrícola, a més de trobar el formulari a la seu virtual de l'Ajuntament.

  El regidor de Benicarló, Domingo Roca, ha finalitzat agraint la col·laboració dels diferents consistoris i ha animat als agricultors de cada població a sol·licitar la targeta. Properament, els caps de policia dels municipis implicats en este projecte realitzaran una altra roda de premsa on donaran a conèixer nous detalls tècnics.

  Pujar