28 d’octubre de 2020 28/10/20

El CME presenta una nova edició de la Pasqua Esportiva

El CME presenta una nova edició de la Pasqua Esportiva - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El CME presenta una nova edició de la Pasqua Esportiva - (foto 2)

  El Consell Municipal d'Esports (CME) ha presentat aquest dimarts la nova edició de la Pasqua Esportiva, que enguany es durà a terme entre el 3 i el 6 d'abril, de 10:00 a 13:00 hores.

  Durant 4 dies els xiquets i xiquetes de P5 a 6è de primària que s'apunten a aquest programa de vacances, podran gaudir de totes les activitats multiesportives que hi ha programades.

  El preu de l'Escola de Pasqua serà de 10 euros i les places són limitades. Les inscripcions es realitzaran a la seu del CME els dies 21 i 22 de març, en horari de 9:00 a 14:00 hores.

  "Des d' Esports també hem volgut oferir una opció a les famílies perquè els xiquets i xiquetes de la localitat puguen aprofitar les vacances de Pasqua i passar-ho bé, a més d'ajudar els pares a conciliar la vida familiar i laboral", ha comentat la regidora d'Educació i Esports, Begoña López.

  La regidora ha acabat animant a tots els petits amants de l'esport a apuntar-se a aquest programa, en què a més de practicar exercici podran relacionar-se amb altres xiquets i fer molts amics.

  Pujar