elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PPCS lamenta que el PSOE crega un èxit reduir a 8 freqüències els trens a Vinaròs

El PPCS lamenta que el PSOE crega un èxit reduir a 8 freqüències els trens a Vinaròs
  • El coordinador general i sotssecretari de Coordinació Territorial acusa al Govern de Pedro Sánchez i Ximo Puig de desmantellar una oferta que el PP va garantir en 12 freqüències diàries

  • “Les retallades del PSOE impedeixen a metges, hostalers i empleats del sector serveis utilitzar el tren per a acudir als seus llocs de treball”, lamenta Andrés Martínez

El Partit Popular de Castelló ha reivindicat les 12 freqüències de trens que les polítiques útils del Govern del PP van garantir entre Castelló i Vinaròs i que amb el Govern del PSOE s'han reduït a huit. Així ho ha reclamat el coordinador general i sotssecretari de Coordinació Territorial del PPCS, Andrés Martínez, davant un PSOE que aquesta mateixa setmana anunciava que els enllaços entre totes dues ciutats oferirien huit freqüències per als viatgers a partir del 19 de juliol.

“Tenen la poca vergonya de considerar un èxit que la connexió entre Castelló i Vinaròs es limite a huit enllaços diaris quan el que haurien de fer és retornar a la província els serveis que li han retallat”. Amb el Partit Popular “aquesta província va lluitar per garantir l'oferta merescuda i va ser el Govern de Mariano Rajoy el que va aprovar en 2017 la declaració d'Obligació de Servei Públic (OSP) per a dotar a Castelló de les 12 freqüències que per justícia mereixia”.

Aquest Pla de Rodalia contemplava inversions de 1.436,55 milions d'euros que en mans del PSOE ha quedat bloquejat com retallades han quedat les freqüències entre Castelló i Vinaròs. “I en aquest escenari el PSOE encara té la descaradura d'anunciar a so de bombo i platerets que a partir del dilluns 19 de juliol hauran huit freqüències operatives”.

Des del PP, ha assenyalat Martínez, “no sols els exigim”, com ja vam fer en Diputació a través d'una moció al ple, “que recuperen les 12 freqüències diàries per sentit”. “Reclamem també que s'habilite una parada a Santa Magdalena de Pulpis que garantisca el recurs als seus veïns, i exigim que la connexió que unia Vinaròs i Madrid amb dues freqüències diàries es recupere”. “El PSOE”, lamenta el sotssecretari de Coordinació Territorial, “és mestre retallant serveis i nefast en la gestió. I des del PP continuarem lluitant perquè Vinaròs, el Baix Maestrat i la província de Castelló no perda recursos que el PP li va garantir”.

Pujar