7 de juliol de 2020 7/7/20

El PPCS evidència "el bloqueig" del PSOE amb un gran acte a Vinaròs

El PPCS evidència "el bloqueig" del PSOE amb un gran acte a Vinaròs - (foto 1)
  • El PPCS organitza una jornada per a evidenciar la necessitat de polítiques que apostin pels veïns, la creació d'ocupació i les infraestructures

El Partit Popular de Castelló celebrarà aquest dissabte un acte a Vinaròs per a donar començament al curs polític i per a reivindicar la necessitat de polítiques que apostin per la zona nord de la província. A l'acte, que consistirà en unes paelles populars amb centenars d'assistents, comptarà amb la presència del president provincial, Miguel Barrachina, la presidenta regional, Isabel Bonig, i el president del PP de Catalunya, Alejandro Fernández.

Tal com ha explicat avui la secretària general del PPCS, Elena Vicente-Ruiz, “en el nord de la província les males polítiques del PSOE estan damnificant molt a la qualitat de vida dels veïns de Vinaròs i de la resta de municipis del Maestrat”.

La responsable del PP considera que “l'atenció sanitària està sofrint la nefasta gestió del PSOE i està veient com cada vegada les llistes d'espera són més altes i l'atenció sanitària és pitjor”. Tant és així que a l'hospital de Vinaròs, la falta de personal ha provocat ja problemes greus “i les llistes d'espera s'han duplicat” per a accedir a alguns serveis com els de Cardiologia.

Vicente-Ruiz ha recordat, per exemple, que en l'últim pressupost que va aprovar el PP contemplava la construcció de la N-232 que té com a objectiu connectar la cornisa Cantàbrica amb Vinaròs i està completament paralitzada des que governa Sánchez.

La dirigent del PP ha advertit que “no ens podem permetre un Govern en funcions que només està enfocat en la egolatría del president Sánchez però que deixa a un costat les necessitats dels espanyols”.

Elena Vicente-Ruiz ha assenyalat que “a més comptarem amb la presència d'Alejandro Fernández servirà per a evidenciar que el PP és l'únic partit que defensa la unitat en tots els racons d'Espanya”.

Pujar