elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PPCS demana al president de la Diputació 'patriotisme' per a restituir el mamògraf de Vinaròs i garantir el CICU a la província

El PPCS demana al president de la Diputació 'patriotisme' per a restituir el mamògraf de Vinaròs i garantir el CICU a la província
  • La diputada provincial del PPCS, Nieves Martínez, convida al socialista José Martí a “ser solidari i patriota” per a evitar que Castelló “perda recursos que salven vides”

El Partit Popular de la província de Castelló ha reclamat “patriotisme” al president de la Diputació, el socialista José Martí, per a restituir el mamògraf de Vinaròs, garantir el CICU a la província i agilitar les colonoscòpies a l'Hospital Provincial. Ho ha fet la diputada provincial del PPCS, Nieves Martínez, després que ahir el dirigent socialista cridara a ser patriotes i solidaris als qui encara no s'han vacunat.

“La nostra província mereix polítics que defensen i protegisquen les nostres famílies. Patriotes de la nostra província”. “Aquells que lluiten aferrissadament per garantir els recursos que salven vides enfront d'una Diputació, la socialista, que hui els desmantella”.

Així ho ha manifestat la diputada provincial del PPCS qui ha considerat “dramàtic” que en ple segle XXI el PSOE haja desmantellat de l'Hospital de Vinaròs el cribratge de mama “que és una prova vital per a detectar amb caràcter precoç el càncer de mama”. Desprotecció per a la zona nord de la província a la qual se suma el càstig que pateixen els pacients de càncer de colón, als quals les proves Karvis els han eixit positives i esperen durant mesos a ser anomenats per a sotmetre'ls a una colonoscòpia que determine l'abast de la malaltia. “Pacients que acaben recorrent a la privada perquè dia que passa sense haver-se sotmés a la prova és un dia més de risc per a la seua vida”.

I a tot això se suma “l'atac frontal del PSOE als recursos que garanteixen la vida en cas d'emergència. Perquè hui el CICU que durant dècades ha estat operatiu en el nostre territori té els dies comptats perquè el PSOE el desmantella. Una diana de les retallades socialistes com ho és l'Hospital Provincial, al qual el Consell ha decidit modificar la seua base estatutària per a desmantellar-lo amb la mateixa lleugeresa amb la qual ha tirat al carrer a 563 metges en plena pandèmia”.

Un atac contra una província “que reclama una gestió patriòtica i solidària dels recursos sanitaris per part d'un PSOE que dona lliçons de 'moralina' públicament per a després, en privat, desmantellar l'excel·lència sanitària que salva vides”.

Pujar