elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Policia Local de Vinaròs realitza una operació contra el joc il·legal

La Policia Local de Vinaròs realitza una operació contra el joc il·legal
  • Els infractors organitzaven partides de pòquer en una nau industrial

MÉS FOTOS
La Policia Local de Vinaròs realitza una operació contra el joc il·legal - (foto 2)
La Policia Local de Vinaròs realitza una operació contra el joc il·legal - (foto 3)

La Policia Local de Vinaròs va realitzar la matinada del 2 de setembre una operació policial contra el joc il·legal en una nau industrial del camí Sant Sebastià. A l'inici de l'època estival, els agents van tenir coneixement de la possible pràctica de jocs il·legals en una nau industrial, on s'estaven desenvolupant partides de pòquer amb apostes monetàries. 

Al llarg de l'estiu es va desenvolupar un seguiment i recerca policial a la zona, on es va observar una afluència de vehicles anòmala a altes hores de la matinada, especialment en dies entre setmana.

La nit de la intervenció es va observar una gran quantitat de vehicles a l'exterior de la nau, sent per les hores, el dia i lloc, totalment anormal, motiu que va portar als agents de policia a dur a terme la inspecció, després d’escoltar des de l'exterior el soroll de persones i fins i tot el que provoquen les fitxes de plàstic en ser colpejades a la taula.

Després d'advertir la presència policial, es van localitzar a l'interior de la nau un total de 15 persones, entre elles l’arrendatari de la instal·lació i organitzador de la partida. Tots els presents participaven en el joc al voltant d'una taula i fins i tot es va advertí la presència de dos menors, acompanyats dels seus tutors legals majors d'edat.

Després de la inspecció efectuada en la nau es van localitzar dues taules de pòquer professional, un total de 680 fitxes de joc i dues baralles de cartes, material que va ser precintat i confiscat pels agents, quedant el mateix a la disposició de l'òrgan sancionador competent.

Pujar