19 de setembre de 2020 19/9/20

La plaça de Sant Andreu compta amb un nou parc infantil

La plaça de Sant Andreu compta amb un nou parc infantil - (foto 1)

    La plaça de Sant Andreu a Vinaròs ja compta amb un nou parc infantil, per la qual cosa s'ha realitzat una inversió d'uns 10.000 euros, segons ha donat a conèixer el regidor d'Obres i Serveis de l'Ajuntament, Guillem Alsina.

    "Després d'una reunió amb els tècnics es va decidir retirar l'antic tobogan que hi havia i formigonar el sorral a cota zero, ja que tal com estava representava un perill per a la seguretat dels menors. Posteriorment s'han instal·lat dos elements de joc, s'ha tancat la zona i s'ha col·locat el paviment adequat", ha explicat.

    Per la seua banda, el regidor de Participació Ciutadana, Hugo Romero, ha agregat que "esta va ser una de les peticions que van realitzar els ciutadans durant l'última reunió veïnal a la zona de Pius XII". Després d'avaluar els diferents suggeriments, es va treballar perquè els xiquets d'aquesta àrea tingueren un parc en bones condicions.

    Properament es durà a terme una altra actuació, també suggerida pels mateixos veïns: la instal·lació de dos porteries al camp de futbol sala que hi ha a la zona, el qual ja ha estat repintat per la brigada municipal.

    Pujar