elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Parc de Nadal 2021 aconsegueix un èxit de participació

El Parc de Nadal 2021 aconsegueix un èxit de participació
  MÉS FOTOS
  El Parc de Nadal 2021 aconsegueix un èxit de participació - (foto 2)
  El Parc de Nadal 2021 aconsegueix un èxit de participació - (foto 3)
  El Parc de Nadal 2021 aconsegueix un èxit de participació - (foto 4)
  El Parc de Nadal 2021 aconsegueix un èxit de participació - (foto 5)
  El Parc de Nadal 2021 aconsegueix un èxit de participació - (foto 6)

  Els dies 24, 26 i 31 de desembre i l'1 de gener, es va celebrar el Parc de Nadal 2021. Una proposta atrevida, però per la qual es va apostar fermament des de l'Ajuntament de Vinaròs per tal d’oferir oci i entreteniment als més petits.

  El 2021 es recuperava aquest servei habitual en les festes de Nadal, el qual, s'adreça a les persones més petites de la casa i les que no ho són tant, la nostra joventut. Una proposta d'oci educatiu més necessària que mai, tenint en compte els gairebé dos anys que duem de crisi sociosanitària a conseqüència de la Covid-19. Una situació pandèmica que ha fet que la infància i joventut tingués majors dificultats per accedir a activitats, tallers i cursos d'oci educatiu.

  Des de la Regidoria de Política Social i Joventut, així com des de la Regidoria d'Infància i Educació, es van fer els esforços necessaris per a poder organitzar i desenvolupar una adaptació del tradicional Parc de Nadal de Vinaròs. Una oportunitat, però, per avaluar l'impacte d'aquest nou format: gratuït, a l'aire lliure i amb activitats tant entre setmana, com en cap de setmana. Un format que ens permet tenir sota control la transmissió de la Covid-19, aplicant totes les mesures i protocols establerts per les autoritats sanitàries, sense renunciar al joc i l'oci educatiu.

  Des de les regidories implicades en el desenvolupament d'aquest Parc de Nadal 2021, volem seguir apostant per aquest format, madurar-lo i fer-lo créixer encara més, aconseguint així, que tot infant i jove de la ciutat de Vinaròs vulga vindre a participar-hi.

  Moltíssimes gràcies per l'acolliment i la participació de centenars de famílies que van venir a gaudir i participar de totes les activitats programades.

  Pujar