elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La paciència d'un Policia Local de Vinaròs que s'ha tornat viral

La paciència d'un Policia Local de Vinaròs que s'ha tornat viral
La paciència d'un Policia Local de Vinaròs que s'ha tornat viral
  • Un agent multa a una dona que anava sense la màscara i amb un justificant signat solament per ella

És obligatori portar màscara. Per a tots. Però encara hi ha gent que s'intenta saltar la norma amb qualsevol mena d'excusa. Una mostra l'hem vista aquest cap de setmana en un vídeo que s'ha tornat viral i que demostra la paciència que molts policies i cossos de seguretat estan tenint aquests dies amb aquells que pretenen saltar-se la norma.

Es tracta d'un agent de la Policia Local de Vinaròs, que multa a una dona per no portar la màscara, mentre ella argumenta que té un document que li permet no anar amb la màscara pel carrer. La signatura del document i del DNI de la dona -per cert caducat- no quadren i el Policia li explica que la sancionarà mentre ella no deixa de posar-se nerviosa, tot això mentre grava l'escena.

El vídeo ha sigut publicat per @Politeia_Cat, i en ell es demostra la paciència del policia que afronta la situació. La conversa completa:

- Policia: Vosté estarà exempta, però... qui li ha fet aquest paper?
- Dona: Un advocat
P - Molt bé, perquè aqueix senyor advocat vosté li pot dir que jo li puc denunciar amb 100 euros perquè en aquest paper...
M - Sí, i jo li denunciaré vosté
P - No, deixe'm parlar i després parla vosté
M - Li escolte
P - El que vosté ha de fer és quan porta un paperet així, ha de portar el seu número d'identitat, el seu nom. Ací no posa res.
M - Està signat per mi, per darrere.
P - Però no posa cap nom ací! A mi que estiga signat per vosté...
M - Però ho porte jo, veritat? Vosté em veu a mi, com a persona i com a ésser humà? Com a persona no, jo no sóc una persona, sóc un ésser humà. Si jo porte el document és meu. Aqueix DNI està caducat i fins demà no me'l renoven, per ordre del Govern.
P - Em pot vosté escoltar un momentet. Calle's un momentet, que a mi m'és igual. Pot vosté continuar gravant. El que jo estic fent és legal. El que vosté està fent no és legal. Vosté lleva un document que posa que vosté és una persona que estiga exempta de portar màscara. Però aqueix document ni posa el seu nom ni posa el seu DNI i a mi el gargot que hi ha darrere m'és igual perquè no serveix per a res.
M - Ho he signat jo. Està signat per mi.
P - No senyora. Aquesta signatura seua d'ací darrere no és la mateixa que porta vosté en el DNI. no està signat per vosté.
M - El DNI està caducat
P - Això a mi no em diu res. Per tant faça vosté el favor d'acompanyar-me.
M - Habeas corpus! Ja! P - Em sembla a mi que vosté veu moltes pel·lícules.
M - Habeas corpus ja, ara! Porte'm davant el jutge. Li dic que em porte davant el jutge...

Pujar