20 de novembre de 2019 20/11/19

Nous cursos per promoure l'ocupació i l'emprenedoria durant el segon semestre de 2017

Nous cursos per promoure l'ocupació i l'emprenedoria durant el segon semestre de 2017 - (foto 1)

  Des de la Regidoria d'Ocupació i a través de l'Agència de Desenvolupament Local, s'han programat una sèrie de cursos gratuïts per a promoure l'ocupació, l'emprenedoria i la promoció econòmica, els quals es duran a terme en el Vinalab durant els mesos de setembre, octubre i novembre.

  El primer taller previst, ha explicat la regidora d'Ocupació, Maria Cano, és el de "Mindfulness i emocions saludables en la recerca d'ocupació. Nivell inicial", que es durà a terme els dies 18, 20, 25 i 27 de setembre.

  Posteriorment, el 20, 25 i 27 d'octubre, es durà a terme el taller "Descobreix les teues competències laborals i dissenya la teua marca personal" i el de "Informàtica bàsica i portals de recerca d'ocupació", que es realitzarà el 20, 21 i 22 de novembre.

  A més, com a novetat, els dimarts i dijous del 3 d'octubre al 23 de novembre es durà a terme l' "Acceleradora d'ocupació", un programa en el qual un grup de persones en situació d'atur es reuniran setmanalment per millorar les seues habilitats, coneixements i motivació.

  "Al llarg de 15 sessions els participants aprendran a fixar objectius laborals i treballaran amb eines per a la recerca de llocs de treball, analitzant els seus punts febles i els seus punts forts per preparar-se millor per al món laboral", ha explicat Cano.

  Tots aquests tallers es realitzaran en horari de matí, de 9:30 a 13:30 hores. Les persones interessades es poden inscriure a l'Oficina d'Informació i Atenció al Ciutadà (OIAC) o a través de la Seu Electrònica. Les inscripcions es realitzaran per ordre de registre fins a esgotar les places disponibles. Més informació a l'ADL (carrer Sant Ramon s/n).

  ocultar
  Nous cursos per promoure l'ocupació i l'emprenedoria durant el segon semestre de 2017
  Pujar