elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Tourist Info de Vinaròs, la segona millor valorada a la primera fase del concurs "Una visita Feliç 2017"

La Tourist Info de Vinaròs, la segona millor valorada a la primera fase del concurs "Una visita Feliç 2017"

    Amb un total de 1510 punts, d'un màxim de 1550, la Tourist Info Vinaròs ha quedat segona en la primera de les visites realitzades en la fase inicial del concurs a l'hospitalitat i l'excel·lència "Una visita feliç 2017".

    La localitat empata a punts amb Ayora i l'Alfàs del Pi Platja i només ha estat superada per les Tourist Info de Dénia Plaça El Consell, Orpesa Amplaries i Xàtiva, les quals empaten també en la primera plaça amb 1530 punts.

    Aquesta iniciativa, impulsada per l'Agència Valenciana del Turisme, consta d'una sèrie de "visites misterioses" a més de 150 oficines de turisme valencianes que es duran a terme aquest estiu per analitzar i avaluar de forma independent l'atenció dins la xarxa Tourist Info de la Comunitat Valenciana.

    Aquestes visites es realitzen mitjançant la tècnica de visites anònimes, on es valora "in situ" l'atenció al visitant i les instal·lacions de les oficines, en aspectes com la rapidesa en l'atenció, l'amabilitat, el temps dedicat o l'estat de les instal·lacions, entre altres.

    "Quedar en segon lloc entre totes les oficines avaluades mostra l'excel·lent treball i servei que du a terme el personal de Turisme a la localitat i és un orgull per a tots i totes", ha expressat el regidor de l'àrea, Domènec Fontanet.

    Durant aquest mes d'agost i setembre està previst que es duguen a terme altres dos visites d'aquest tipus i, finalment, les tres oficines que rebran major puntuació seran protagonistes d'un reconeixement públic per la seua bona gestió i atenció al turista.

    Pujar